CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 9. desember 2007

Kveldsoppdatering :-)

Det kan raskt bli mange tunge tanker når ting ikke alltid går vår vei, så nå er tiden til å tenke litt positivt også! Vi må ikke glemme at Savannah har det bra og i dag startet hun faktisk på måltid istedet for konstant drypp av morsmelk! Dvs. at hun nå får satt inn en mengde morsmelk annenhver time, altså som et måltid hver 2. time. Progresjon! Og det har gått bra fra første forsøk!
Avdelingen har en julekalender med små pakker hengende rundt om sentralbordet. Hver dag trekkes dagens pakke og da er det de små barna som er deltagere i trekningen. I dag ble det Savannah som vant pakken! En fin glassengel og det passet jo perfekt! Er jo en av våre to fine engler her!

Og en kveldstanke går også til Hedda. Det ser ut til at hun har kommet over den verste kneiken nå. Hun er absolutt ikke bra. Fremdeles veldig syk, men det ser ikke ut til å forverre seg, nei heller forbedre seg litt. Og det var derfor med en mye bedre følelse vi forlot de to nå i kveld. Mor og far får slappe av og hvile i natt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Er så glad for at dere deler med oss rundt, både gode og tunge tak, livet i sin bredde. Oppmuntrende med engel og måltid til Savannah, er stor jente hun nå :) Måtte lille Hedda også få krefter i sitt livs kamp!!
Ønsker dere alle 4 en fredfull natt!
God klem fra Irene

Anonym sa...

Takk for alt dere deler med oss. Må innom bloggen ofte for å se om det er noe nytt, og dere er i våre tanker og bønner stadig vekk.
En velkjent barnesang har tonet i meg disse siste dagene:
Om jeg er liten eller stor,
så er det best for meg på jord
å høre Jesus til,
å gå den vei han vil.
Det er det som gjør meg lykkelig.
Må dere alle fire få hvile i Mesterens hender!
Han gir den trette kraft, og den som ingen krefter har gir Han stor styrke! Dette løftet minner vi Herren om nå når vi ber for lille Hedda og dere alle fire.
Hilsen Liv i Selbu.

Ole Kristian sa...

Det er godt å høre om fremgangen til Savannah. Det er lett å glemme det positive i alt det som tynger. Men vi håper at Hedda har akkurat den kraften som skal til for å komme igjennom dette.
Klem fra Sandra, Kristine, Laila og Ole Kristian :-)

Anonym sa...

Hei igjen ! Jeg har vært uten data noen dager, men fikk anledning til å sette meg ned idag- sterk lesning ! Tenker mye på dere !!!
Klem fra Solbjørg

baby growth
babies