CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 22. desember 2007

Dag 28

Savannah veide i dag 1540 gram! Og det ble feiret med flagg på kuvøsen. I tillegg er det jo i dag akkurat 4 uker siden fødselen!


Savannah hadde ellers sin første skikkelige CPAP pause i dag! I morges fikk hun ligge 15 minutter uten og det gikk fint! Litt sliten på slutten så derfor ble pausen avsluttet, men det går da i alle fall i rett retning!

Hedda har vært stabil i dag. Ser kanskje ut til at hun blir litt amper pga steroidene, men det går heldigvis raskt over. Og hun har ikke i nærheten så mange og store oksygenmetnings-fall nå som for et par dager siden, og det tyder jo på at hun klarer å oppta mer oksygen enn før. I tillegg var røntgenbildet i dag mye bedre enn i går. Legene hadde det litt travelt i kveld så vi får nok mer info om det i morgen, men det er i alle fall bedre!

får det komme mer info på lillejuleaften :-) Kan ikke love at det blir skrevet hver dag i julen, men vi er nok sannsynligvis her, så da kan det jo komme en og annen oppdatering ;-)

1 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ønsker dere en velsignet god jul. Med håp og bønn om at det må gå godt med jentene. Takk for at deler så mye av det som skjer med oss.
Julehilsen fra Liv Inger og Roald

baby growth
babies