CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

torsdag 27. desember 2007

Dag 33

Da kom den store dagen! Savannah ble flyttet ut ifra sin trygge lille kuvøse og over i seng!


Det var et stort øyeblikk for mamma'n da store Savannah fikk flytte over, og ikke minst da hun fikk ha på den første bodyen! Var nok mye større for mamma'n enn det var for Savannah, men tøft var det! Så nå ligger hun i en av årets julegaver som egentlig er ment for Hedda, men foreløpig så får Savannah benytte denne.


Hedda har det også bra. De justerer fortsatt ned trykket på respiratoren flere ganger om dagen og hun puster en god del selv. Så dette går så absolutt rett vei. Var litt våken i dag nå og på bildet under så ser en jammen at hun har vokst en god del. Stor forskjell bare på den siste uka synes nå jeg. Gleder meg til å se henne "live" igjen, men er fortsatt ikke helt ferdig med denne omgangen så da får jeg bare smøre meg med tålmodighet.


Da blir det julesamling hos svigerfar i dag. Går greit å ta seg en tur når vi vet at de to små har det så godt som nå. Det er heller ingen undersøkelser eller prøver som er bestemt til senere i dag, så dermed blir det nok ikke oppdatering før i morgen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer Savannah, med seng og eget nattbord,og med klær nr 44.Dette vokser du fort i ser du, bare eta og kos deg.
Og Hedda så fin og med blåe øyne, du tar vel snart att storesøster og da får du og eget rom med tilbehør. Til lykke alle fire!!!!!!
hilsen bestemor og bestefar

Anonym sa...

Blitt stor "små" pian ja! Også ega seng da! Det va jammen gode nyheta. Gratulere! God å sjå at det går så bra med små pian. Fortsatt GOD jul! *klem*

Anonym sa...

Leste at Hedda skal opereres idag, ville bare si at vi tenker på henne og skal sende masse gode tanker. Mange nyttårsklemmer fra Elin, Lars Petter og Gjertrud Mathea!

baby growth
babies