CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 24. desember 2007

Dag 30 - 1 måned! - Julekvelden!!

Ja, da har dagen kommet. Selveste juleaften! En spesiell dag for både små og store, og i år feirer vi også at Hedda og Savannah har blitt 1 måned! Utrolig at det har gått så mange dager siden forløsningen. Og i dag hadde Savannah passer 1600 gram og begynner virkelig å bli stor! Sugelysten er stor og hun er ved god form. Kjempebra!


Hedda er også i grei form. Fremdeles syk, og lungene er en anelse dårligere enn i går. Det har nok sammenheng med at hun ble lagt over på vanlig respirator, samt at hun har en bakterie i luftveien som de ikke har blitt kvitt enda. Blir spennende å se hvordan dette utvikler seg. Men hun er "stabil" på sin egen måte.


Er selv også i mye bedre form i dag. Ikke helt 100%, men helt ok. Så da blir det nok feiring av julekvelden hos svigermor i år. Barna har det bra og blir godt passet på av snille sykepleiere.

Så til alle atter en gang:

God Jul!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul til dere også...og gratulerer med dagen(1 mnd).
Nyt Julekvelden og kos dere - masse!!
Kjempe klemmer

Unknown sa...

Vi har fulgt utviklingen til Hedda og Savannah og er glad for den positive fremgangen som skjer.

Vi ønsker dere en gledelig jul!!

Hilsen Astrid og Oddvar

Anonym sa...

Gratulerer med månedsdagen!! Som du antydet - idag har hele verden feiret fødselen... Håper jula bringer glede og framgang! Med ønsker og bønner om ei velsignet julehøytid fra Gimse.

Anonym sa...

Takk for gode nyheter,alt annet gir oss alle sammen nye utfordringer,som vi skal vinne over i Jesu Kristi navn. HAN er og blir til evig tid den samme, og han svikter ikke.Vi ønsker og ber om ei Velsigna Julehøgtid for dere alle fire.Hils til Savannah og Hedda at de, sammen med mor og far, er VELKOMMEN HIT når tiden kommer. Hilsen mor og far.

Anonym sa...

Må bare få si at det er så flotte bilder av de skjønne små!!
De er til å spise opp begge to:D

Anonym sa...

Jeg følger med dere fra dag til dag og er veldig glad for det går så bra med de nydelige små.

Jeg ønsker dere en velsignet jul!

Hilsen Erna.

baby growth
babies