CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 15. desember 2007

Dag 21

En merkedag! Hedda veide i morges 1000 gram!!!!!! Er jo en stor prestasjon og noe som virkelig kan feires i de tusen hjem. Eller i alle fall på et hotellrom her i Trondheim med kakemenn og julebrus (tusen takk Eva!!)! Savannah var i dag 1300 gram så nå ligger Hedda bare 300 gram bak sin søster. Aner vi ett kappløp?? Det viktigste er uansett at Hedda vokser og det er vesentlig i hennes kamp mot problemer i kroppen, og derfor er vi veldig glad for hennes vokstkurve. Hurra!

Men så kom resultatet av blodprøven som vi egentlig ikke håpet på. Nemlig en CRP på 96. Dette er altså et mål som viser at infeksjonen til Hedda nå har økt kraftig. Men håpet er at den antibiotika'n som ble gitt i går, nå allerede har tatt denne infeksjonen. CRP verdien kan nemlig ligge 20 timer etter at selve infeksjonen var et faktum, og legen syntes at hennes tilstand i dag var bedre enn i går ettermiddag. Så da håper vi det er slik og at neste prøve som tas kan gi et bedre resultat.

Hedda er ellers ganske stabil på høyfrekvent-respiratoren nå. Fortsatt en mengde slim, men kan være relatert til den infeksjonen så vi håper dette går over. Uansett så er hun ganske stabil og trenger mye mindre oksygen nå enn for et par dager siden. Tar med oss alle positive signaler vi kan i hverdagen.

Ellers satt jeg kenguru med Savannah i dag, og inn døren kom det inn en TFK Twinner Twist! For de uinnvidde så er altså dette en tvilling-barnevogn, og faktisk den vi også sannsynligvis sikter oss inn på. Før vi ble innlagt brukte vi nemlig en god del tid på å sjekke ut de ulike barnevognene og etter langt om lenge som fikk vi eliminert oss ned til 2 ulike modeller. Men etter innleggelsen så har vi ikke tenke noe mer på dette. Før i dag. Tvillingfaren som kom inn med vogna var også tydelig stolt da han kjørte ut med sine to små i en splitter ny vogn. Skal si jeg gleder meg til det! Er litt langt opp og frem akkurat nå, men det kommer! Akkurat nå gleder jeg meg i første omgang til at vi kan ta av CPAPSavannah en liten stund slik at vi kan se ansiktet hennes uten noe annet i veien. Om ikke annet så for noen sekunder. Det er et høydepunkt!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

1000 gratulasjona me 1000 å 1300 gram å 3ukersdag!!
God tanteklem te dem små gulljentan :o)

Anonym sa...

Fantastisk! Jeg trodde Hedda ble en smule satt tilbake av infeksjonen og oppstyret som har vært, men så har hun tvertimot tatt innpå storesøster, som selv fortsetter i fin stil! De jentene har tæl :-) Gud gi at dere beholder pågangsmot og optimisme, og at framgangen fortsetter for begge småjentene. Det er stor glede her i kveld over en stor milepæl - 1kg!

baby growth
babies