CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

fredag 21. desember 2007

God Jul!

Det nærmer seg nå julehøytiden med stormskritt, og om et par dager så sitter mange rundt om i de mange hjem og spiser ribbe, pinnekjøtt, rømmegrøt, lutefisk, pannekaker... Alle har hver sin tradisjon og enkelte forsøker kanskje i år for første gang å lage sin egen tradisjon for sin familie. Tror kanskje vi selv må vente litt med det. Kan nok ikke gjøre det til en tradisjon å være på sykehuset i jula...

Vil uansett benytte anledningen til å takke alle våre lesere her på bloggen. Takk for at akkurat DU har vært innom å lest våre skriblerier. En spesiell stor takk til alle som har lagt inn kommentarer! Det er absolutt et høydepunkt på dagen å komme tilbake på hotellrommet og se om det har kommet inn noen kommentarer på innleggene. Er på en måte vår kontakt med omverdenen. Takk til alle kjente som leser, tenker og ber for oss. Men også en stor takk til alle dere som vi kanskje ikke kjenner fullt så godt, men som allikevel følger med. Takk for at så mange av dere bryr dere. Det setter vi utrolig stor pris på, og vi kan ikke takket dere nok for det. Vet at mange er innom bloggen flere ganger pr dag, og mange har gjort det til sin faste daglige rutine. Vi har jo statistikk på sidene og kan med forundring og glede se hvor mange som besøker sidene både fra inn- og utland. Takk til dere alle!

Og siden julen nå står for døren så vil vi fire som har denne bloggen ønske deg og dine en

Riktig god julehøytid
og en
God Jul!

NB: Ikke glem Julens STORE budskap midt oppe i alle julepakker, julekaker og god mat!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Ønske dokk en riktig så fin jul, håpe den bringe med sæ akkurat det dokk ønske dokk den her jula. (Æ har en følelse på ka det e)Håpe dokker får ei fin julehøytid alle fire. Dokk vil nok vær i mange sine tanka rundt om i landet. God jul! STOOOOOOR klem fra Eva og Harald

Anonym sa...

Kjære dere alle.
Det har vært utrolig fint å følge dere hver eneste dag, - i glede,i spenning og i bønn. Vi følger dere fortsatt, og ønsker dere Guds
rike velsignelse over julehøytiden!
Beste hilsen
Storfamilien Olav Laberget

Anonym sa...

Det er så herlig å gå inn å lese om dere på bloggen. Vi føler liksom at vi får være med litt på all spenningen + at vi vet alltid konkret hva vi skal be om:)
Å gå inn på bloggen deres er dagens høydepungt, alltid like spent hver gang jeg går inn for å se hva som har skjedd gjennom det siste døgnet - åsså har vi lært så mye. Følte meg spesielt stolt og klok da jeg her om dagen var å så på klær til Hedda og Savannah og jeg kunne forklare ekspeditøren hva CPAP var for noe;)Måtte da selfølgelig spennede det var. Ønsker dere en velsignet og flott julehøytid! Stoooor Juleklem fra Terje og Stina

Unknown sa...

Heisann!

Snart kommer vi på besøk og ser dere. Er nå og henter Jens Kristian og Gisle. God jul til alle sammen!

Ivana.

Anonym sa...

Vil ønske dere alle fire en god jul! Håper dere får en fin feiring, om enn i litt andre omgivelser enn dere hadde tenkt.... Godt å høre at det ser ut til å gå bedre med Hedda!

Juleklem fra Oddrun og Terje

magnar sa...

God Jul.
Vi følger daglig med i utviklingen.
Herdis og Magnar

Anonym sa...

Vil ønske dere alle en riktig god jul!Håper dere får noen rolige og koselige dager med jentene deres.Spennende å følge dere her på bloggen.

Juleklem fra Fam. Rotabakk

Anonym sa...

Hei på dere!
Vi vil ønske dere en gledelig jul!
Fam Harnes

Anonym sa...

God jul til dere alle fire fra oss fire her på Gimse! Skal også hilse fra venner i Melhus. Jeg tror Gluntan synger for hver eneste en av oss på en gammel julekassett:
"I wish you a Merry Christmas,
from the bottom of my heart!"

Anonym sa...

God kveld kjære dere!
Skal hilse fra Petra Hestflott,Judit og Harry Søreng,tante Oddrun og Harald,Oddrun er på Bjørnang til opptrening etter hofteop.
Og så hilses dere alle fire fra oss to her heime på Dyrvold.
Godnattklem fra oss.

baby growth
babies