CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

lørdag 8. desember 2007

Kveldsoppdatering

En liten rask oppdatering nå når kvelden lir mot natt. Og dette vil da selvsagt gjelde Hedda. Hun har fått ligge på respirator i hele dag, men er veldig skjør. Bytte av bleier eller måle blodtrykk gjør at hun havner nesten helt i kjelleren og sliter med å komme opp igjen. Og da respiratoren pøste inn over 70% oksygen ville ikke sykepleieren og legen mer, og bestemte seg for å legge henne over på en annen respirator. Denne skyter lufta inn i henne i et svært høyt tempo. Også kjent som høyfrekvent-respirator. En vanlig respirator skal altså etterligne et vanlig pustemønster, både for innpust og utpust, mens denne typen har mye høyere frekvens og gir dermed ikke lungene noen mulighet til å slappe av. Ikke alle barn tåler denne behandlingen, og ikke alle virker det som ønsket på. Men for Hedda så var det muligheten nå, og de første timene så da også ut til å gå bra. Vi håper nå på at dette er det som kan bringe henne over denne vanskelige kneika.

Det ble tatt røntgen igjen av henne for å se om det har blitt noen endring i lungene, og da fikk vi også tatt et bilde av henne. Hun får nå konstant drypp av morfin for å slappet av litt mer. Den minste berøring tar nå sterkt på den lille kroppen så en forsøker å la henne slappe av så mye som mulig.


La oss håpe og be om ei rolig og viktig natt for Hedda!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Stakkar lita. Hu såg så hjelpesløs ut. Det kan itj vær lett for dokk heller, og bare stå å sjå på og ikke får te å gjør nå. Æ føle virkelig med dokk og tenke masse på dokk. Godt å hør at det går bra med "store"søster da. Hedda vil helt sikkert klar det her. Æ hørt at det va bedre at jenta ble født for tidlig enn gutta. Jentan va vist my mer fightera! Det har jo de jentan her bevist.
Ønske dokk ei god og rolig natt. Også ska æ be ei ekstra bønn for Hedda i kveld. God natt.

baby growth
babies