CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 16. desember 2007

Dag 22

3. søndag i advent og vi feiret dagen med besøk av gode venner som hadde med kaker og kaffe. Fint med avkobling og utrolig trivelig å treffe de igjen. Takk for besøk, kaffe og kaker Laila og Ole K.! Var oppmuntrende. Og vi slappet faktisk av. Har takket nei til besøk tidligere fordi vi ikke har hatt kapasitet til det, men i dag var det veldig avslappende. Vet det er utrolig mange som kunne tenke seg å komme på besøk for å se de to små også, men det er nok utelukket en god stund enda. Er nemlig kun foreldre og besteforeldre som får det privilegiet. I hovedsak pga infeksjonsfare og av hensyn til de små og andre små i samme rom. Faktisk helt greit, for det er jo til de små's beste. Håper alle forstår det. Men selvsagt gleder vi oss til å vise de frem! Når alt er stabilt og greit på Levanger så kan det bli mulighet for det sjø :-)

Infeksjonen til Hedda har i dag gått litt tilbake, så vi håper at denne trenden fortsetter i morgen også. Røntgen av lungene viste ca det samme som i går og altså et helt ok bilde. Hun hadde litt lite blod i dag så hun har fått tilført 15ml ekstra. Er vel 4. blodoverføring for Hedda på 3 uker. Blir jo tatt en god del blodprøver, så det er godt at det finnes ekstra blod å få. Blir litt friskere i fargen etter en sånn overføring:


I morgen blir det tatt ny ultralyd av hjertet til Hedda. Er utrolig spent på den da den nok vil være grunnlag for legenes vurdering av om en skal foreta et inngrep for å lukke duktus i hjertet. Skal være en "enkel" og grei operasjon, men uansett så er jo dette et inngrep i et ganske lite hjerte, for å finne en ganske så liten blodåre, så vi kjenner at vi er litt bekymret. Men hvis dette er noe som letter tilværelsen for Hedda, så må det jo til. Vet at legene hele tiden vurderer hva som er best for henne og får derfor stole på deres avgjørelser. Men må innrømme at morgendagen blir spennende.

0 kommentarer:

baby growth
babies