CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 19. desember 2007

Dag 25

Tid for måling av hodeomkrets og lengde i dag. I alle fall for Hedda. Og hun hadde vokst 1 cm den siste uka. Bra! Savannah sine tall fikk vi ikke med oss da vi utpå ettermiddagen forlot avdelinga til fordel for Egon i Tyholtårnet. En liten feiring sammen med noen av familien. Ja, for som Irene kommenterte i går så har jeg en litt spesiell dag i dag. Var trivelig og greit å slappe av litt ja. Men også utrolig godt å komme tilbake til de små. Er jo her vi hører til. Hmm. På et sykehus... Ok, i alle fall for nå.

Røntgen av Hedda viste ikke store endringer siden i går, så hun ligger fortsatt stabilt som tidligere. Ikke store fremgangen, men heller ikke store tilbakegangen, så vi ser positivt på det. Små endringer på respiratoren, men ellers ikke noe spesielt. Hun har vært veldig urolig i dag, og har hatt manglende avføring i en lengre periode, så i dag fikk hun klyster for å se om det kunne hjelpe. Og utover kvelden så ordnet dette seg. Så da får vi håpe at det fortsetter sånn fremover også. Hun fordøyer jo maten bra, og det er nesten utrolig etter alt hun har vært igjennom. Sykepleierne har nesten ikke opplevd noen som har kunnet gjøre det når de har vært såpass syk. Flink jente!

Ny ultralyd for å sjekke duktus hos Hedda i morgen, så det blir spennende å se hva resultatet blir der. Men i kveld koser vi oss med kake-menner/dinosaurer og sjokoladeboller. Julekaker!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei dere fire!
Godt å få lese at ting skjer. Godt å høre at det er positiv fremgang og at barna vokser. Vi gleder oss vilt til å se de. Håper du fikk en fin bursdag i går Hans Roar. Vi følger med dere og vi ber hver dag om at alt ska bli bra. Håper dere får en fin jul,selv om den blir på sykehuset,de klarer vel å få det koselig der å. Kanskje sees vi før julen ringes inn. Ta vare på hverandre og Gud velsigne dere alle fire. Klem fra Synnøve og Kai Erik:)

Anonym sa...

GRATULERER med dagen i går, HR!!! :) R+JØ

Anonym sa...

Hei og gratulere med gårsdagen Hans Roar. Flott at dere fikk et pusterom sammen en del av slekta. God jul og godt nyttår til dere alle fire. Edit

baby growth
babies