CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

søndag 23. desember 2007

Dag 29 - lille juleaften!

Hva kan være mer spesielt enn å feire jul på et sykehus hvor begge barna er innlagt? Sikkert ganske mye, men ett eksempel er vel hvis foreldrene blir syke også... Heldigvis er Eldbjørg frisk fortsatt, men jeg holder senga/toalettet. Er nok omgangssyka som slo inn her ja. Skal jo ikke klage da, men det blir litt mer spesielt nå da jeg ikke får treffe de to små. Eldbjørg får kun ta inn i kuvøsen og ikke ta de ut på brystet pga at hun også kanskje kan være smittet. Men heldigvis så er jo de som jobber der så dyktige så vi skal ikke engste oss for de. Men det føles dårlig gjort å bli syk lillejuleaften...

Nok syting. Dette går over og er jo bare en filleting. Mange har det mye verre og våre tanker går til de som har det virkelig tøft i julen. Er dessverre mange som gruer seg til julen selv om dette skal være håpet og gledens høytid. La oss håpe og be om at noen akkurat i år får ha en fin jul selv om omgivelsene er vanskelige!

Sykepleieren som passet Savannah i morges hadde nesten ringt til oss fordi Savannah i morgentimene var utrolig våken og sugelysten. Er jo lenge til hun egentlig tar brystet, men det nærmer seg tid for å forsøke! I dag hadde de da istedet kun brukt en sprøyte og hun hadde fått en god del morsmelk i munnen. Stort!

Hedda har vært mer oksygenkrevende i dag, men hun har allikevel vist seg fra sin gode side, og på ettermiddagen ble det bestemt at hun skulle tas av høyfrekvent respirator og legges over på en standard respirator. Dette er jo spennende da hun tidligere ikke fikset dette spesielt bra. Får håpe at det går bedre denne gangen. Har ikke tatt noe røntgen i dag og det er vel den første røntgenfrie dagen på leeenge. Er jo små mengder stråling som må til for å ta en slikt bilde, men allikevel så tar de ikke flere bilder enn de trenger. Sikkert en ny i morgen for å se hvordan lungene har taklet omleggingen av respirator.

Dessuten var CRP negativ for Hedda i dag! Dvs. at infeksjonen er over! Så får vi håpe at dette varer lengre enn tidligere. Har jo egentlig hele tiden hatt en eller annen infeksjon og kun hatt 2 dager uten antibiotika. Nå får vi håpe at kroppen hennes ikke får ta del i min omgangssyke. Så derfor holder jeg hotellrommet nå og fremover. De to små sin helse er jo absolutt viktigst!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Vi ønsker dere alle fire Guds velsignelse over julehøytiden! Ingenting kan vel være bedre enn Hans nærhet, kjærlighet og velsignelse! Da er både Hedda, Savannah og dere i de beste hender. Så håper vi på alt godt for dere også i det nye året! Vi leser bloggen hver dag, og dere er fortsatt med i våre bønner. Hilsen fra Ragnhild og Even.

Anonym sa...

Hei, Eldbjørg og Hans Roar.
Har tenkt mye på dere, og fulgt dere på veien hele tiden. Kanskje litt ekstra siden vi har tvillinger selv... Håper alt går godt med dere og de små. Ønsker dere lykke til videre, og ei riktig god jul!
Mange hilsener fra Eldbjørg og Trygve Hodne.

Anonym sa...

Mang tanka om dagan går t Sankt Olav`s Hospital. Tenk at dåkk har fått to så flotte døtre! (-og snart kjæm d ein liten mini-friar frå nord ;-0) Jammen har dåkk fått ein fin julegave. Så godt å sjå at d går bere m Hedda! Vil ønsk dåkk ei velsigna julehøgti, heile familien. Fra Helga, Svein og litjingen ;-)

Anonym sa...

Vi følger spent med dere hver dag, og gleder oss sammen med dere over framgangen til de to små damene.
Nå vil vi ønske dere alle en riktig gledelig og velsignet julehøytid. Dere er fortsatt med i våre bønner. Vi ønsker også god bedring til Hans Roar. Masse hilsener fra Kirsti og Arvid.

Anonym sa...

Hei!

Vi ber for dere! Er en utrolig spennende tid, men Gud snur alt til det beste for oss. Vil hilse dere med salme 121.

God jul ønskes dere fra Ingrid & Svein-Arne

Anonym sa...

Vil få ønske dere alle fire en riktig god jul, må dere få kjenne den sanne juleglede og julefred midt i all spenningen dere lever i. Kjekt å lese om framskritt, gleder meg med dere. Så vil jeg gratulere små jentene med dagen i morgen, for en glede og et stort under vi får ta del som kjenner dere!!! Håper virkelig at du Hans Roar blir fort frisk igjen slik at dere får være sammen alle fire og at Eldbjørg slipper unna denne gangen. Jesaja 9, 6 og 7. Julehilsen fra Liv Olsen

Anonym sa...

Hei,vi vil ønske dere ei fin julehelg. Vi har lenge fulgt med dere på bloggen og har tenkt mye på dere. Lykke til. Vi håper alt går bra.
God jul.
Hilsen Anne Cecilie og Odd Arne Sakseid + barna

Anonym sa...

God bedring Hans Roar! Håper det gir seg til i morgen og at dere kan få en fin julaften sammen:)
Klem:)

Anonym sa...

Vil gjerne få ønske dere alle fire ei god jul og et godt nytt år. Det er spesielt og rørende å se bildene av småjentene. Vi har jo nesten de samme bildene i albumet vårt selv..Savannah er like stor nå som Siriann var da hun ble født, så vi ser mange likheter med henne. Også så bra at hun har begynt å bli sugelysten!:)Godt å lese at Hedda er mer stabil også. Vi tenker mye på dere og kanskje spesielt mye på henne.

God bedring til deg Hans Roar. Håper du blir fort frisk igjen. Slikt pleier ikke vare så lenge heldigvis, selv om det er fattig trøst når det står på som værst.

Mange store jule- og bli frisk-klemmer fra Gunn-Solveig, Siriann og Stig

Anonym sa...

Vil ønske dere en riktig god jul. Følger spent med hver dag. Fint at Hedda vokser og er fri for infeksjonen nå. Men det var leit at du Hans Roar skulle få omgangsjuka .Du får se til å bli fort frisk og ikke smitte noen andre.God bedring. Håper dere kan dra til Liv juleaften. Juleklem fra Ruth.

Anonym sa...

Her kommer en liten julehilsen i sene nattetimer....skulle vært i senga mi for leeenge siden! Trist å høre at du er blitt syk hans Roar - vi skal huske på deg! Håper du blir frisk fortest mulig sånn at du kan få gå inn og være med døtrene dine igjen:)
Men utrolig kjekt å høre om framgangen til Hedda og Savannah!!!
Håper på å få besøkt dere en tur i romjula hvis det passer. Vi har et par pakker vi gjerne skulle ha levert:p Tross i sykdom og jul på et sykehus håper jeg der finner julestemningen og får en - kanskje litt annerledes - men fin julehøytid!! Mange Juleklemmer fra hele familien Eriksen og Bratland:D

Unknown sa...

Hei!

Så dumt at du har blitt "slått ut" da, Hans Roar. Håper du kommer deg fort. Vi følger med og tenker på dere. Ønsker dere en så GOD JUL som mulig, og et GODT NYTT ÅR med fremgang og mange kilo til de to små jentene :-)
Hilsen Marit og Stein Tore

baby growth
babies