CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

mandag 10. desember 2007

Dag 16

Nå har det gått en dag med måltider for Savannah og det har gått veldig bra! Hun skyter ikke akkurat avgårde sånn vektmessig, men det kommer nok. Helt utrolig at den lille magen klarer å fordøye en så stor mengde. Får jo nå 18ml fordelt på 30min. Stolt ja!

Men uansett hvor positivt og trivelig det er inne hos Savannah, så er tankene svært ofte innom Hedda og hennes tilstand. Timene utover dagen er som en berg- og dal- bane, men heldigvis ser det nå ut til at det nå har flatet ut. Hedda er enda ikke stabil, men hun er litt mindre ustabil nå enn hun var i går og får samme behandling. Tåler betraktelig mer berøring i dag før hun får manglende oksygenmetning i blodet og det er jo veldig bra. Det er foreløpig ingen planer om å legge henne tilbake på vanlig respirator, men røntgenbildene av lungene viste en stor forbedring av lungene fra i går, og også bedre enn tidligere i dag. Så da går det i alle fall rett vei, selv om veien kan være lang.

Det er hevet over enhver tvil at Hedda fortsatt er alvorlig syk, men legene er i alle fall optimistiske, og det betyr jo mye. Det betyr også at vi blir her på St.Olav betydelig lengre enn først antatt. Kan nok bli feiring av jul og kanskje også nyttår her, men det er helt ok. Hvor vi er har jo egentlig ikke noe å si, bare Hedda og Savannah får den behandlingen og hjelpen de trenger. Og så fremt det ikke er fullt på avdelingen her så sendes ikke Savannah innover til Levanger før Hedda også er klar til å dra. Heldigvis.

Hedda får nå siste dose av 1.runde med medisin for å lukket duktus (blodåre i hjertet) og i morgen blir det tatt ultralyd for å se om medisinen har hatt noen virkning. Legene hører fremdeles en bilyd i hjertet så denne blodåren er nok fremdeles ikke helt lukket, men vi håper i det lengste at den i alle fall er mindre enn før behandlingen. Men takk og pris for at hennes tilstand nå er såpass bra at vi lettere kan legge oss og sove i natt. Hver dag som går er et stort skritt i rett retning!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bare så spennende å lese om dere alle 4 hver dag. Jeg tar meg selv i å gå å tenke på Hedda ofte om dagen. Er bare så utrolig spent på deres vegne!! Vi husker på dere. Men nå må jeg løpe på jobb:) Ha en velsignet dag alle sammen.
Stoor Klem

baby growth
babies