CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

onsdag 26. desember 2007

Dag 32

2. juledag nærmer seg slutten og vi er snart på tur til å legge oss. Egentlig utrolig tidlig til å være oss, men sånn er det når en sitter og ser på en hotellvegg... Men i dag har vi ikke gjort det hele tiden nei. I dag har vi vært hjemme til mor og far og feiret jul sammen med resten av familien. Har blitt en tradisjon, og det var trivelig i dag også. Det blir jo fort en god del snakk om de to små nurkene da, og det er kanskje ikke så rart. Er vesentlig at det ikke BARE blir snakk om de heller, men samtalene pensles raskt innpå det. Trivelig å vise frem bilder og klær da vettu!

Før vi dro i dag så fikk Eldbjørg være litt sammen med Savannah. Ikke ta henne ut nei, men stelle henne litt, og ikke minst skifte 4 bleier... For jammen er det fart i kanonen når det først starter! Imponerende! Hun veide over 1700 gram i dag, men den veiinga fant sted FØR artilleriet startet, så det forundrer oss vel ikke om hun i morgen veier det samme, eller litt mindre. Hun er uansett veldig stabil, tar maten utrolig godt (har økt til 37ml på måltid!) og blir etter all sannsynlighet lagt over til seng/åpen kuvøse i morgen. Tøft!

Hedda har også i dag vært stabil, og legene har utover dagen justert ned respiratoren flere ganger. Det er et bra tegn da det betyr at hun trenger litt mindre hjelp, og at hun puster en god del selv. Slimprøve ble tatt, men det tar noen dager før den er ferdig dyrket slik at vi får vite svaret her. Ikke alt som kan leses av på en sånn kjapp-test nei. Er uansett ikke noen umiddelbare planer om å ta henne av respiratoren, så legene vil ha henne stabil på respirator en god stund til enda. Godt de ikke tar noen risk med henne og hennes sykehistorie.

Julen er jo en tid hvor en "skal" besøke familie, slekt og venner, men denne jula så blir vi nok nødt til å prioritere litt. Så til de av dere som ikke får besøk av oss, eller hvor vi ikke rekker å treffes nå, så er ikke det fordi vi ikke vil, men rett og slett av praktiske hensyn. Blir nok de som bor lengst unna og som er på en liten tur hjem i jula som blir prioritert denne gangen. Men til alle dere som vi ellers også gjerne skulle besøkt: Det får bli en annen gang! Og ikke spør "når" for det aner vi ikke...

0 kommentarer:

baby growth
babies