CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

tirsdag 25. desember 2007

Dag 31

Da er vi tilbake på sykehuset etter julekveldsfeiringen i går. Gikk faktisk greit å koble av litt, og noen telefoner utover kvelden tilbake til avdelingen for å høre siste nytt gjorde nok sitt til det. For de små hadde det bare bra!

Første julekveld som foreldre så feiret vi den uten de to små... Var litt merkelig ja, men vet jo at de hadde det bra på sykehuset og at vi ikke kunne tatt de med på feiringen uansett. Og siden vi ikke får lov til å ta de ut pga omgangssyke hos meg så kunne vi like godt feire kvelden sammen med andre i familien. Eldbjørg fikk være litt sammen med de fra starten av dagen i går, og i dag har vi gledet oss til neste år da vi skal være sammen alle sammen!!

Savannah har nå fått innvilget større lue! Legg merket til 3 tallet på bildet her under! Til opplysning så har hun da tidligere brukt nr 2, mens Hedda fortsatt bruker nr 0. Hun er ellers i god form og nærmer seg hver dag som går tidspunktet for å bli flyttet over til seng i stedet for kuvøse. Krever ikke mye oksygen nå og virker veldig pigg. Spennende!


Hedda ser også ut til å ha det greit. Hun "ligger til lading" som sykepleieren sa. Trenger litt mye oksygen, men har ellers ganske gode verdier. Så får vi se hva prøver i morgen vil si. Men for nå så kan vi i alle fall slappe litt av.

Ha en fin julefeiring videre. Det er vel nå romjula starter ;-)

2 kommentarer:

Ole Kristian sa...

Så fint at dere har hatt det bra. Selv om feiringa har vært uten de to små! Vi får håpe at romjula (eller heter det mellomjula på trøndersk? ;-) blir en rolig og fin tid. Håper vi treffes på nyttårsaften!

Anonym sa...

Så godt å høre at dere har hatt en fin julekveld sammen dere to, selv om det nok var rart uten jentene.
Utrolig kjekt å lese om Savannah og at det går så bra med Hedda. Åsså en størrelse opp - det lover bra:-) Gleder meg til å lese hvordan det har godt på prøvene i morgen. Er så spent på jentene og på vegne av dere at jeg kan ikke gå og legge meg før jeg har vært inne å lest på bloggen. Hilse Eldbjørg og gi henne en god klem fra meg!! Glad i dere:p

baby growth
babies